Nici nu a reușit să înceapă, că ședința Parlamentului s-a transformat într-o ceartă ca în Piața Centrală. Igor Dodon l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că i-a furat mai mulți deputați. Din câte se pare, Igor Dodon și-a dat seama de asta abia în sala Parlamentului, când și-a numărat deputații.

”Eu am akhooyt. Am intrat în Parlament cu 55 de deputați, toți erau lângă mine, i-am și rugat să se țină de mânuță să nu se piardă cumva. Când am ajuns în sala de ședințe, văd că am pierdut vreo câțiva. I-am numărat și deamuia nu mai ieșeau 55, ieșeau mult mai puțin. Hoplea, nu mai sunt la PăSăRăMă, cică sunt la PăDă. Plaha, nakhooya tu furi deputații, mudaciokule? Dă-ni deputații înapoi sau plătește-i așa cum o fost dagavoru”, a grohăit plin de nervi Igor Dodon.

În replică, Vlad Plahotniuc susține că nu a furat deputații.

”Nici vorbă de furt. Vă spun cum s-o întâmplat tăt. Mergeam spre sala de ședințe călare pe Șor. Când în drumul meu, am găsit câțiva deputați. Nu m-am uitat de unde sunt. Pe vremurile iestea grele ai nevoie de deputați, i-am pus în barsetkă și gata. Eu i-am găsit primul, înseamnă că sunt deputații mei. Dacă nu mă credeți, întrebați la CNA, întrebați la Curtea ConstiȚuțuanală, o să vedeți ce o să vă spună”, a citit de pe un ecran uriaș coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-Parlament-PD-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Vlad-Plahotniuc-Parlament-PD-copy-300x300.jpgadminPolitic
Nici nu a reușit să înceapă, că ședința Parlamentului s-a transformat într-o ceartă ca în Piața Centrală. Igor Dodon l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că i-a furat mai mulți deputați. Din câte se pare, Igor Dodon și-a dat seama de asta abia în sala Parlamentului, când și-a numărat deputații. ”Eu...

Comentează