Nici Paștele nu mai este cum era pe vremuri. Deputații, cei care îi conduc pe moldoveni au anulat în Parlament una din cele mai respectate tradiții de Paști: vopsitul ouălor. Deputații au recunoscut astăzi că niciunul nu-și va vopsi ouăle.

”Blea, cum să ne vopsim ouăle, dacă nu le avem? Niciun deputat nu mai are ouă în Parlament. Dar de ce zic Parlament. Știți ce se spune în politica moldovenească? Că Maia Sandu are ouă, iar deputații nu au. A venit Plaha, le-a tăiat la toți ouăle și i-a transformat în eunuci”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, Marian Lupu, cunoscut pentru lipsa ouălor, dar și pentru că îi place să facă bulbuci.

Și Vlad Plahotniuc a făcut plângere la protecția consumatorului din Chișinău. Acesta spune că i-a cumpărat pe deputați, dar a fost păcălit întrucât niciunul dintre deputați nu avea ouă.

Mitropolitul Vladimri i-a amenințat pe deputați că dacă nu-și vopsesc ouăle îi va blestema să u oată fura o

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Homosexuali-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Parlament-Homosexuali-1-300x210.jpgadminSocial
Nici Paștele nu mai este cum era pe vremuri. Deputații, cei care îi conduc pe moldoveni au anulat în Parlament una din cele mai respectate tradiții de Paști: vopsitul ouălor. Deputații au recunoscut astăzi că niciunul nu-și va vopsi ouăle. ”Blea, cum să ne vopsim ouăle, dacă nu le avem?...

Comentează