Împrumutul dat de Uniunea Europeană a creat o nemulțumire cruntă în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații au declarat că europenii încearcă să dezbine unitatea politicienilor și vor să bage zânzanie între deputații moldoveni trimițându-le doar 100 de milioane de euro. Parlamentarii au trimis o scrisoare oficială la Bruxelles prin care anunță că ei nu sunt în stare să împartă împrumutul de 100 de milioane de euro.

”Asta-i măgărie curată. Cum să împarți 100 de milioane de euro la 101 deputați. Milionul este milion, noi nu suntem obișnuiți să tăiem din el. În plus, noi suntem colegi și, după cum se zice, deputat la deputat nu-și ia milionul. Nici nu vrem să tragem la sorți să lăsăm pe cineva supărat. Așa că am rugat respectuos Uniunea Europeană să dea Moldovei 101 milioane. UE are de unde, nu este săracă. Dacă Plaha a avut de unde să fure un miliard, UE cum să nu aibă un milion în plus?”, s-a arătat nemulțumit președintele Parlamentului, Adrian Candu.

Nemulțumirea exprimată de finul coordonatorului PD de la tribuna Parlamentului a fost întâmpinată cu aplauze de deputați. Liuda Ghimpu, Bătrâncea rupător de hărți, Padleankă, chiar și Vova Voronin susțin că referendumul din Chișinău a fost foarte dificil, bugetele partidelor au scăzut mult, așa că împrumutul bănesc din UE ar fi nemaipomenit, dar cu condiția să fie 101 milione de euro, nu 100.

Din fericire, a venit Vlad Plahotniuc care a rezolvat această problemă. Acesta a anunțat că nu va împărți cu nimeni 100 de milioane de euro, dar și le ia lui pe toate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Maimulta-parlament-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Maimulta-parlament-bani-300x300.jpgadminFinanțe
Împrumutul dat de Uniunea Europeană a creat o nemulțumire cruntă în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații au declarat că europenii încearcă să dezbine unitatea politicienilor și vor să bage zânzanie între deputații moldoveni trimițându-le doar 100 de milioane de euro. Parlamentarii au trimis o scrisoare oficială la Bruxelles prin care...

Comentează