Protestul din fața Parlamentului i-a creat mari probleme lui Vlad Plahotniuc. Acesta a mers să verifice cum votează deputații pe care i-a cumpărat pentru votul micțional, dar la ieșire a fost prins de protestatari. Nemulțumiți, oamenii au început să-l bată pe Plahotniuc ca pe Liuda Ghimpu.

”Plaha, pentru noi, tu ești Liuda doi, strigau protestatarii în timp ce îl băgau pe Plahotniuc într-un tomberon. Chiar dacă avea multă pază de corp, Plahotniuc nu a putut scăpa de scărmăneala moldovenilor supărați. Aceștia i-au căutat miliardul prin buzunare, l-au bătut în cap și și-au bătut joc de el”, a transmis cu multe lacrimi în ochi Publika WC.

Vlad Plahotniuc susține că ceea ce s-a văzut la televizor a fost puțin. Oligarhul se plânge chiar că a fost violat de mai multe ori de protestatari.

Nemulțumit, Vlad Plahotniuc se plânge și că votul micțional l-a costat prea mult, în plus, s-ar putea să nu-și scoată toată viața banii pe care i-a plătit pentru deputații pradajnâie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Plahotniuc-tomberon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpgadminPolitic
Protestul din fața Parlamentului i-a creat mari probleme lui Vlad Plahotniuc. Acesta a mers să verifice cum votează deputații pe care i-a cumpărat pentru votul micțional, dar la ieșire a fost prins de protestatari. Nemulțumiți, oamenii au început să-l bată pe Plahotniuc ca pe Liuda Ghimpu. ”Plaha, pentru noi, tu...

Comentează