Marina Radvan mancare copy

Marina Rădvan bagă zânzanie în protestatarii socialiști care și-au pus corturile în fața Parlamentului. Deși mai mulți deputați au vrut să-i dea mâncare, aceasta până la urmă a dormit în cortul lui Igor Dodon. Nemulțumiți, socialiștii îl acuză pe Dodon că nu procedează cinstit cu ei.

”Noi am venit la protest că am văzut pe facebook ce prikolina este la băieții din PMAN. Se zgâlțâiau corturile mai ceva ca la cutremur. În PMAN este miss ULIM, noi o avem pe Marina Rădvan. Așa că ne-am pregătit cu multă mâncare și am venit cu idei bățoase. Când colo, Igori Vladimirovici ne-a spus că prima seară este a lui. Cum vine asta? Nu trebuia să tragem la jerebie, să așa este în spiritul socialist”, a declarat deputatul socialist Vasile Tupoiu.

Ca să nu se certe între ei, Igor Dodon a decis ca Marina Rădvan să fie declarată persona non grata în fața Parlamentului. Asta mai ales după ce în această dimineață a fost văzută cu două sacoșe de mâncare în mâini pe care le-a sustras din stocurile lui Renato Usatîi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-mancare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-mancare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Marina Rădvan bagă zânzanie în protestatarii socialiști care și-au pus corturile în fața Parlamentului. Deși mai mulți deputați au vrut să-i dea mâncare, aceasta până la urmă a dormit în cortul lui Igor Dodon. Nemulțumiți, socialiștii îl acuză pe Dodon că nu procedează cinstit cu ei. ”Noi am venit la...

Comentează