Silvia Bradu a încurcat-o. Pentru că a văruit bordurile de lângă GBC, aceasta riscă să fie dezmoștenită și alungată cu rușine din primărie. Motivul, multiubitul dictator a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să tragă pe nas dunga de var alb de pe bordurile din fața GBC.

”El a uitat ce înseamnă varul pentru că când zboară cu avionul privat nu vede ce se întâmplă pe jos. Așa că nu a înțeles ce este cu dunga de praf alb de pe bordură. A făcut o trubochkă dintr-o bancnotă de 1000 de euro și a încercat să se bucure de linie, dar s-a lovit cu nasul de bordură”, a declarat Podleankă, una dintre șestiorcele dictatorului Vlad Plahotniuc.

Procuororii CNA au anunțat că au descins la sediul Institutului de Var și l-au arestat pe vărologul șef pentru că a dat cu var atât de abundent bordurile. Dictatorul este acum în spital cu nasul boronit. Vlad Plahotniuc s-a jurat că pe viitor nu va mai încerca să tragă pe nas decât linii pe care chiar el cu mâna lui le-a tras.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vlad-Plahotniuc-Varuire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Vlad-Plahotniuc-Varuire-copy-300x300.jpgadminSocial
Silvia Bradu a încurcat-o. Pentru că a văruit bordurile de lângă GBC, aceasta riscă să fie dezmoștenită și alungată cu rușine din primărie. Motivul, multiubitul dictator a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să tragă pe nas dunga de var alb de pe bordurile din...

Comentează