Când a văzut orașul Orhei, Jasmin a anunțat că vrea să divorțeze de soțul său. Cea mai cunoscută cântăreață daghestaneză din Moldova susține că din descrierile lui Shor Orheiul arăta ca un oraș din Elveția. Dar se pare că a cumpărat un oraș din Burkina Faso, susține celebra cântăreață.

”Nu înțeleg de ce nu mi-a cumpărat Praga, Bruxellesul sau Parisul? Ce să fac eu cu Orheiul ista? Strada principală nu are niciun magazin cu branduri de lux. Am intrat într-un magazin și am cerut parmezan, țăranca de vânzătoare s-a uitat crucită la mine. Nu înțelegea ce o întreb. Mie nu-mi place orașul pe care l-a cumpărat Ilan. Dacă nu-l vinde înapoi și dacă nu cumpără unu mai frumos, cu oameni normali, nu maimuțe ca la Orhei, eu înaintez actele de divorț”, le-a declarat Jasmin procurorilor de la CNA care au venit să-i pupe picioarele noului primar de Orhei.

Pentru a o satisface pe soția sa, cel mai gras milionar din Moldova a scos deja la vânzare Orheiul. Acesta se vinde la preț redus, cu numai 10 miliarde de euro. Câțiva miliardari ruși s-au arătat deja interesați de colonizarea acestui oraș distrus de moldoveni și și-au exprimat dorința să îl cumpere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jasmin-Pervai-Kanal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jasmin-Pervai-Kanal-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Când a văzut orașul Orhei, Jasmin a anunțat că vrea să divorțeze de soțul său. Cea mai cunoscută cântăreață daghestaneză din Moldova susține că din descrierile lui Shor Orheiul arăta ca un oraș din Elveția. Dar se pare că a cumpărat un oraș din Burkina Faso, susține celebra cântăreață. ”Nu înțeleg...

Comentează