Delia Stefan Banica X Factpr copy

După ce a cântat la concertul lui Plahotniuc, Delia nu are zile liniștite nici în România, unde se află în juriu la cunoscuta emisiune X Factor. Cântăreața, care refuză să-și spele părul după ce a participal la Festivalul Culorilor, este la cuțite cu Ștefan Bănică Jr. Ultimul a certat-o foarte tare pentru că a cântat la concertul lui Plahotniuc.

”Da, eram beată. Da, am cântat. Și ce să mă fac acum? Eu nu știam că cânt la Moldexpo. Eu credeam că merg la Drive. Ștefan Bănică nu are dreptul să țipe la mine, să-mi spună că sunt Plahotniuchistă. El dacă este așa de anti oligarhi, de ce nu se duce să doarmă în corturi, Țopistul naibii. Eu cred că Platforma DA este cumpărată de Țopa, asta cred și așa i-am spus-o în față”, a declarat Delia pentru redactorii moldovesti.info.

În replică, Ștefan Bănică a declarat că susține protestul Platformei DA: ”Delia se uită prea mult la presa lui Plahotniuc. Să mai dea pe Jurnal să vadă și oleacă de adevăr. Ne vrem țara înapoi. Jos oligarhii! Jos Plahotniuc! El ține Moldova captivă”, a declarat Ștefan Bănică în timpul emisiunii X Factor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-Stefan-Banica-X-Factpr-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Delia-Stefan-Banica-X-Factpr-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce a cântat la concertul lui Plahotniuc, Delia nu are zile liniștite nici în România, unde se află în juriu la cunoscuta emisiune X Factor. Cântăreața, care refuză să-și spele părul după ce a participal la Festivalul Culorilor, este la cuțite cu Ștefan Bănică Jr. Ultimul a certat-o...

Comentează