Continuă scandalurile electorale în Moldova, după bătaia din Băcioi a urmat o altă ciondăneală. De data asta în Chișinău. Renato Usatîi a fost prins fără gărzile de corp pe stara pietonală din capitală, iar câțiva tineri liberali mai furioși s-au răzbunat pe primarul de Bălți. Acesta a fost aruncat la tomberon.

”M-au aruncat în tomberon, m-au violat, m-au făcut să mă simt un nimic, un zero, un gunoi, o mizerie. Îmi pare rău că tinerii liberali, chipurile pro-europeni, se dedau la prostii de genul acesta”, a spus Renato Usatîi, în lacrimi.

Actualul primar de Bălți a făcut chiar și un video selfi în timp ce era aruncat la tomberon. Printre strigătele liberalilor se auzea: ”Sila v pravde”, ”Sila v pravde”! Tinerii liberali care s-au dezlănțuit când l-au văzut pe Renato Usatîi fără gărzi de corp susțin că nu au făcut nimic rău. Aceștia explică: ”noi suntem voluntari. Am ieșit să curățăm străzile. Când colo vedem un gunoi. Gata, la tomberon cu el. Am făcut ceva rău?”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-in-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-in-tomberon-copy.jpgadminPolitic
Continuă scandalurile electorale în Moldova, după bătaia din Băcioi a urmat o altă ciondăneală. De data asta în Chișinău. Renato Usatîi a fost prins fără gărzile de corp pe stara pietonală din capitală, iar câțiva tineri liberali mai furioși s-au răzbunat pe primarul de Bălți. Acesta a fost aruncat...

Comentează