Continuă scandalurile electorale în Moldova, după bătaia din Băcioi a urmat o altă ciondăneală. De data asta în Chișinău. Renato Usatîi a fost prins fără gărzile de corp pe stara pietonală din capitală, iar câțiva tineri liberali mai furioși s-au răzbunat pe primarul de Bălți. Acesta a fost aruncat la tomberon.

”M-au aruncat în tomberon, m-au violat, m-au făcut să mă simt un nimic, un zero, un gunoi, o mizerie. Îmi pare rău că tinerii liberali, chipurile pro-europeni, se dedau la prostii de genul acesta”, a spus Renato Usatîi, în lacrimi.

Actualul primar de Bălți a făcut chiar și un video selfi în timp ce era aruncat la tomberon. Printre strigătele liberalilor se auzea: ”Sila v pravde”, ”Sila v pravde”! Tinerii liberali care s-au dezlănțuit când l-au văzut pe Renato Usatîi fără gărzi de corp susțin că nu au făcut nimic rău. Aceștia explică: ”noi suntem voluntari. Am ieșit să curățăm străzile. Când colo vedem un gunoi. Gata, la tomberon cu el. Am făcut ceva rău?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-in-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Renato-Usatii-in-tomberon-copy.jpgadminPolitic
Continuă scandalurile electorale în Moldova, după bătaia din Băcioi a urmat o altă ciondăneală. De data asta în Chișinău. Renato Usatîi a fost prins fără gărzile de corp pe stara pietonală din capitală, iar câțiva tineri liberali mai furioși s-au răzbunat pe primarul de Bălți. Acesta a fost aruncat...

Comentează