După scandalul de la Cimișlia, o altă întâmplare deranjează globul moldovenesc de pe Facebook. Încă un polițist a refuzat să vorbească limba șoferului oprit pentru un control. De data asta nu s-a întâmplat în Moldova, ci tocmai în Canada. Și este implicată cea mai cunoscută festivăloagă de la noi, Nata Albot. Pentru că se află într-o țară civilizată, multiculturală și plină de diferite etnii, Nata Albot a vorbit cu polițistul în limba sa.

”Nu vreau să fiu rea, dar nu mi-am închipuit că în Canada e ca în Moldova. M-a oprit polițistul, iar eu, pentru că sunt într-o țară multiculturală, m-am așteptat ca polițistul să-mi vorbească pe limba mea. De unde? A vorbit în engleză, în franceză, dar nu voia să vorbească deloc românește sau măcar moldovenește. Am ahrenit oleacă așa că i-am spus că nu mă dau jos și nu-i dau actele dacă nu vorbește limba mea. Fiind o țară civilizată, s-a rezolvat simplu. Am ajuns la închisoare”, a declarat Nata Albot.

Nemulțumită, Nata Albot a decis să-și schimbe atitudinea față de polițistul moldovean. Din spusele ei, cu polițiștii canadieni nu poți să te înțelegi în nicio limbă de pe fața pământului. Dacă nu le arăți oleacă de respect, dacă refuzi să le prezinți actele, faci cunoștință cu durul asfalt canadian, care nu e moale și nu se rupe ca asfaltul moldovenesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Politist-soferita-Nata-Albot-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Politist-soferita-Nata-Albot-copy-300x300.jpgadminMonden
După scandalul de la Cimișlia, o altă întâmplare deranjează globul moldovenesc de pe Facebook. Încă un polițist a refuzat să vorbească limba șoferului oprit pentru un control. De data asta nu s-a întâmplat în Moldova, ci tocmai în Canada. Și este implicată cea mai cunoscută festivăloagă de la noi,...

Comentează