Xenia, moldoveanca noastră, cea mai tânără soție a șeicului din Arabia Saudită, Hobâldâk Abdebil, a creat un scandal monstru în Arabia. Asta după ce a reușit să pozeze într-o poziție extrem de controversată în revista pentru bărbați Playboy.

”Xenia, în loc să curețe bălegar de cămilă, în loc să mulgă iepele, se ține numai de prostii. A pozat foarte sexy în revista Playboy. Este nepermis așa ceva. O s-o pedepsim cum numai noi știm. Nu o să-i dăm voie să iasă din casă 10 ani de acum înainte”, a declarat șeicul Hobâldâk Abdebil.

Pozele Xeniei au aprins mințile bărbaților, care acum vor s-o sprijine pe tânăra mireasă să pozeze și în revista Femeia Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Xenia-Playboy-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Xenia-Playboy-copy-300x300.jpgadminSocial
Xenia, moldoveanca noastră, cea mai tânără soție a șeicului din Arabia Saudită, Hobâldâk Abdebil, a creat un scandal monstru în Arabia. Asta după ce a reușit să pozeze într-o poziție extrem de controversată în revista pentru bărbați Playboy. ”Xenia, în loc să curețe bălegar de cămilă, în loc să mulgă...

Comentează