Alegerile din Republica Moldova au devenit o muză pentru candidații la președinție din Rusia. Jirinovski l-a luat în campanie pe Igor Dodon să-l sfătuiască în ce mod poate ajunge președinte. Dodon l-a sfătuit, așa că Jirinovski a început acum să o acuze pe Sobchak că vrea să aducă în Rusia 30 de mii de migranți moldoveni.

”Din surse foarte sigure am aflat că Sobchak a semnat un protocol secret cu Vlad Plahotniuc prin care Moldova va livra Rusiei un număr uriaș de migranți moldoveni. Tucma 30 de mii de moldoveni vor veni în Rusia dacă alegerile vor fi câșligate de Sobchak. Nouă ne este frică de moldoveni, ei beau jin Gura Căinarului, sunt harnici și ne iau locurile de muncă, sunt frumoși și o să ne ia toate femeile”, a declarat Jirinovski pentru Publika WC.

KGB a anunțat deja că a lansat o investigație pentru a vedea cine sunt acești 30 de mii de moldoveni. După lungi cercetări, agenții ruși au aflat că cei 30 de mii de moldoveni sunt de fapt transnistreni, găgăuzi și nu vor să vină, ci să plece din Rusia în Europa după ce România le-a dat cetățenii românești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Jirinovski-Dodon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Jirinovski-Dodon-300x300.jpgadminInternațional
Alegerile din Republica Moldova au devenit o muză pentru candidații la președinție din Rusia. Jirinovski l-a luat în campanie pe Igor Dodon să-l sfătuiască în ce mod poate ajunge președinte. Dodon l-a sfătuit, așa că Jirinovski a început acum să o acuze pe Sobchak că vrea să aducă în...

Comentează