Concertul de la Shorhei nu a trecut fără incidente grave. Marea cântăreață și iubită de tot poporul, Anastasia Lazariuc, susține că în loc să primească euro sau dolari pentru prestația sa de pe scenă, a fost plătită în grecikă și în tușonkă. În momentul în care a cerut bani, bodyguarzii lui Shor au evacuat-o de pe scenă.

”Eu am crezut că dacă omu’ ista a fost implicat în furtul miliardului, o să-mi dea și mie niște euro, dolari sau, în cel mai rău caz, niște lei moldovenești. Fie, accept și ruble transnistrene, că este foarte greu la pensie. Când colo, omul ista mi-o pus în față o sumkă de grecikă și una de tușonkă și m-o trimis acasă. Eu am afighit de așa chestie. Am fost amăgită de către aceest hoț. Le recomand altor artiști să nu mai cânte pentru Shor”, a declarat cântăreața Lazariuc.

Vitalie Dani și Pavel Stratan sunt însă mulțumiți că au fost plătiți cu grecikă și tușonkă. Vitalie Dani susține că își face magazin alimentar de grecikă și tușonkă și oricum câștigă niște bani, iar Pavel Stratan spune că: ”eu beu, puțîn câte puțîn… Așa că am nevoie de ceva de zakusît!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Anastasia-Lazariuc-Tusonka-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Anastasia-Lazariuc-Tusonka-copy-300x300.jpgadminMonden
Concertul de la Shorhei nu a trecut fără incidente grave. Marea cântăreață și iubită de tot poporul, Anastasia Lazariuc, susține că în loc să primească euro sau dolari pentru prestația sa de pe scenă, a fost plătită în grecikă și în tușonkă. În momentul în care a cerut bani,...

Comentează