Relații moldo-ruse s-au răcit ca în Siberia din cauza unui scandal gandonesc care a izbucnit între cele două popoare dușmane. Cântecacul Grișa Leps a fost dus ca de obicei să bea o pitdiseatkă în Beciurile din Cricova, dar o clipă de neatenție s-a transformat într-o tragedie de proporții plahotniuciene. Când a văzut că este înconjurat de peste tot cu vin, cântecacul a început să alerge ca nebunul prin galeriile întunecate ale subsolului din Cricova.

Imediat a fost declarat cod roșu de 69 de grade. Mai mulți bețivi moldoveni cu nasul fin la alcoolici au fost sloboziți prin Beciurile din Cricova ca să-l identifice pe cântecacul Grișa Leps. Acesta a fost căutat toată noaptea. Abia înspre dimineață a fost reperat în timp ce golea un poloboc cu Cabernet dun 1969. Când a văzut să era urmărit, a terminat de băut cabernet-ul și s-a închis în poloboc.

Orice încercare de a-l scoate pe cântecac din poloboc a fost zadarnică. Grișa Leps a anunțat că nu-i mai trebuie să se întoarcă în Rusia și rămâne în paradisul subteran din Cricova. Disperat, Igor Dodon a luat polobocul și a anunțat că îl transportă cu tot cu cântecac la Londra. Din poloboc se auzeau chiote și țipete de beție. Grișa Leps a anunțat că va începe să cânte imnul României în semn de respect pentru că l-au lăsat să bea polobocul de vin și a început să cânte cântecul ”Pohui”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Betiv-Grigole-Leps-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Betiv-Grigole-Leps-Cricova-copy-300x300.jpgadminMonden
Relații moldo-ruse s-au răcit ca în Siberia din cauza unui scandal gandonesc care a izbucnit între cele două popoare dușmane. Cântecacul Grișa Leps a fost dus ca de obicei să bea o pitdiseatkă în Beciurile din Cricova, dar o clipă de neatenție s-a transformat într-o tragedie de proporții plahotniuciene....

Comentează