Relații moldo-române s-au răcit brusc din cauza unui scandal diplomatic care a izbucnit între cele două popoare frățești. Premierul român Tudose a fost dus ca de obicei să bea o cinzeacă la Beciurile din Cricova, dar o clipă de neatenție s-a transformat într-o tragedie de proporții plahotniuciene. Când a văzut că este înconjurat de peste tot cu vin, Tudose a început să alerge ca nebunul prin galeriile întunecate ale subsolului din Cricova.

Imediat a fost declarat cod roșu de urgență zero. Mai mulți bețivi moldoveni cu nasul fin la băutori au fost sloboziți prin Beciurile din Cricova ca să-l identifice pe premierul Tudose. Acesta a fost căutat toată noaptea. Abia înspre dimineață a fost reperat în timp ce golea un poloboc cu cabernet dun 1969. Când a văzut să era urmărit, a terminat de băut cabernet-ul și s-a închis în poloboc.

Orice încercare de a-l scoate pe Tudose din poloboc a fost zadarnică. Premierul a anunțat că nu-i trebuie să se întoarcă în România și rămâne în paradisul subteran din Cricova. Disperați, bodyguarzii au luat polobocul și au anunțat că îl transportă cu tot cu premier la București. Din poloboc se auzeau chiote și țipete de beție. Tudose a anunțat că va începe să cânte imnul Moldovei în semn de respect pentru că l-au lăsat să bea polobocul de vin. Fără să se sinchisească că oamenii din jur nu mai pot de durere în urechi, Tudose a cântat cântecul Pohui.

Pavel Filip a anunțat deja că data viitoare nu-l va mai primi pe Tudose în beciul din Cricova. Șeful său de partid și coordonatorul întregii Moldovei l-a contrazis: ”nu va mai exista data viitoare pentru tine!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Betiv-Mihai-Tudose-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Betiv-Mihai-Tudose-Cricova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Relații moldo-române s-au răcit brusc din cauza unui scandal diplomatic care a izbucnit între cele două popoare frățești. Premierul român Tudose a fost dus ca de obicei să bea o cinzeacă la Beciurile din Cricova, dar o clipă de neatenție s-a transformat într-o tragedie de proporții plahotniuciene. Când a...

Comentează