Emigranti ULIM copy

Moldova este implicată în cel mai mare scandal diplomatic din ultimii 100 de ani. Pusă în fața unui flux uriaș de migranți, Uniunea Europeană a descoperit cum reușesc să ajungă atât de ușor arabii în vestul Europei. Se pare că aceștia se înscriau la ULIM, după care nu se mai prezentau la cursurile de la universitate.

”Mare ne-a fost mirarea când l-am întrebat pe un arab de vreo 13 ani ce caută el în Ungaria. Fără să se gândească prea mult acesta ne-a arătat carnetul de student la ULIM. I-am întrebat și pe alți migranți. Femei, bărbați, copii, bătrâni, toți erau studenți la ULIM. Nu știu ce este ULIM, dar trebuie să înceteză să ne mai trimită migranți la noi în țară, dacă îi acceptă ca studenți, să și-i țină la studii, să nu absenteze”, a declarat directorul Institutului Maghiar de Migrări din localitatea Beleszti Pwla, Miroszi Kwrul.

Șocată de cele întâmplate, Ministrul Educației, Corina Fusu, promite că de mâine va veni în fiecare zi la ULIM să verifice prezența studenților. Funcționarii de la ministerul Educației vor intra la fiecare curs și vor verifica absențele arabilor. Cei care nu vor fi găsiți la ore vor fi exmatriculați și expulzați din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Emigranti-ULIM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Emigranti-ULIM-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova este implicată în cel mai mare scandal diplomatic din ultimii 100 de ani. Pusă în fața unui flux uriaș de migranți, Uniunea Europeană a descoperit cum reușesc să ajungă atât de ușor arabii în vestul Europei. Se pare că aceștia se înscriau la ULIM, după care nu se...

Comentează