Igor Dodon îi cere lui Vlad Plahotniuc să rupă relațiile diplomatice cu România. Furia lui Dodon este fără margini după ce a aflat că un transport de porci a rămas blocat în vama moldo-românească. Prezikul cere acum nici mai mult, nici mai puțin, declararea războiului și salvarea porcilor multiubiți.

”Este inacceptabil să se comporte așa cu niște animale atât de bune, blânde, frumoase, deștepte… De vină sunt doar românii care nu știu să respecte porcii. Noi nu le vom da voie, mai ales că acolo sunt și deputați socialiști. Adică printre porcii ăia era și Hrenova, și Bătrâncea, și Rădvan, și Greceanîi. Aș fi mers și eu, dar nu mă lăsau să trec cu prietenii mei, emigranții sirieni”, a declarat Igor Dodon extrem de supărat.

Porcii socialiști blocați la granița românească au anunțat că dacă nu sunt lăsați să intre în Gayropa, unde merg la cumpărături și în vacanță, vor rupe hărți, vor da foc pașapoartelor românești. Ca să împace cele două părți certate, Klaus Iohannis a anunțat că va tăia toți porcii și va face din aceștia șașlâk.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Porci-protest-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Porci-protest-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon îi cere lui Vlad Plahotniuc să rupă relațiile diplomatice cu România. Furia lui Dodon este fără margini după ce a aflat că un transport de porci a rămas blocat în vama moldo-românească. Prezikul cere acum nici mai mult, nici mai puțin, declararea războiului și salvarea porcilor multiubiți. ”Este...

Comentează