Premierul Estoniei s-a jurat că nu mai calcă în Moldova după ce s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc. Înaltul oaspete baltic susține că nici nu a știut cine stă în fața sa, că dacă știa, nu dădea mâna cu un tâlhar. În momentul în care cei doi s-au întâlnit, premierului estonian i s-a spus că se va vedea cu stăpânul lui Dodon.

”Eram fix după întâlnirea cu Dodon. Așa că atunci când mi s-a cerut să mă văd și cu proprietarul lui Dodon, am crezut că merg la Moscova sau a venit Putin la Chișinău. Nici vorbă, în fața mea a apărut un om mărunțel, care se ștergea pe la nas. Repede m-a apucat de mână și nici nu am reușit să mă dumiresc că nu mai avea ochelarii, 10 mii de euro, ceasul, verigheta și acțiunile la Facebook”, s-a plâns într-o conferință de presă Iura Ratas, premierul Estoniei.

Iura susțin că nu a știut nici cu spatele că este vorba de cel mai mare tâlhar. Că dacă știa, îl scuipa în ochi, așa cum este tradiția în Estonia. Iura a scris și pe Facebook că este ”pizdețul cu Democrația în Moldova dacă la putere rămâne Plahotniucanciuga!” Apoi s-a plâns că i-au dispărut ochelarii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Presedinte-Estonia-copy-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Plahotniuc-Presedinte-Estonia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Premierul Estoniei s-a jurat că nu mai calcă în Moldova după ce s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc. Înaltul oaspete baltic susține că nici nu a știut cine stă în fața sa, că dacă știa, nu dădea mâna cu un tâlhar. În momentul în care cei doi s-au întâlnit, premierului...

Comentează