A fost un scandal monstru acasă la Vlad Plahotniuc. Servitoarea care face curat și îi calcă cămășile lui Plaha a făcut curățenie în seif și a descoperit acolo mai multe pachete de praf alb. Femeia a crezut că este făină, așa că s-a apucat să facă plăcinte. Cel mai trist pentru Vlad Plahotniuc este că a și reușit.

De unde să știu ce este acolo, în pachete. Am șters de colbul de pe miliard și când m-am uitat mai bine, am descoperit pachetele de praf alb. Am vrut să-i fac o surpriză lui domnul Plaha. Lui îi pac plăcintele, dar de data asta nu i-a plăcut. Asta e, nu m-am întristat prea tare chiar dacă a promis că mă închide la CNA, că mă dă în judecată, că l-am lăsat fără inspirație și putere de muncă. Sincer, pofig. Când făceam plăcintele am strănutat de câteva ori, am inhalat niște făină și deodată mi-a trecut orice supărare. Eram așa de veselă că am uitat că Moldova este stat capturat, că procuratura este a lui Plaha. Mi-era așa de vesel, că nu mi-a păsat de nimic. Culmea, nu am mâncat nimic din plăcinte, i le-am lăsat domnului Plaha“, a declarat servitoarea Frosa Seluha.

Pentru că nu va putea să-și pudreze nasul, Vlad Plahotniuc va dormi nopțile, nu se va trezi la ora 6 dimineața să-l filmeze Cristian Tărăboi. Moldova își va păstra astfel toate miliardele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_0032-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_0032-300x300.jpgadminSocial
A fost un scandal monstru acasă la Vlad Plahotniuc. Servitoarea care face curat și îi calcă cămășile lui Plaha a făcut curățenie în seif și a descoperit acolo mai multe pachete de praf alb. Femeia a crezut că este făină, așa că s-a apucat să facă plăcinte. Cel mai...

Comentează