Dorin Chirtoacă și Domnica Ceomârtan sunt certați de ochii lumii. De fapt și de drept, primarul Chișinăului este scufundat până la gât în dragoste. Acesta i-a făcut și o propunere Domnicăi: să devină soția sa. Nefericitul eveniment s-a produs întâmplător, în timpul unui protest al fostei amante a fostului căpitan al fostei nave Concordia. 

Gurile rele spun însă că Dorin Chirtoacă vrea să scape prin căsătorie de procesul intentat de Domnica. Solicitată de redactorii moldovesti.info, Domnica a declarat: ”nu am decis dacă îi spun da sau ba. Eu sunt totuși vedetă de nivel internațional, iar el încă nu știe dacă va rămâne primar. Dacă va câștiga alegerile sunt de acord să devin oficial Domnica Chirtoacă.

Din păcate, până atunci chișinăuenii o să sufere. Pentru că vrea să o cucerească pe Domnica, Dorin Chirtoacă intenționează să păstreze străzile orașului navigabile după fiecare ploiță și să o plimbe cu barca. Dar ca să nu aibă probleme, Dorin și-a cumpărat o bărcuță nescufundabilă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chirtoaca-si-Domnica-pe-Titanic-1024x447.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chirtoaca-si-Domnica-pe-Titanic-150x150.jpgadminMonden
Dorin Chirtoacă și Domnica Ceomârtan sunt certați de ochii lumii. De fapt și de drept, primarul Chișinăului este scufundat până la gât în dragoste. Acesta i-a făcut și o propunere Domnicăi: să devină soția sa. Nefericitul eveniment s-a produs întâmplător, în timpul unui protest al fostei amante a fostului căpitan al fostei...

Comentează