O descoperire epocală pune Moldova pe harta științifică a lumii. Savanții de la Academia de Științe SF a Republicii Moldova au descoperit primul om de neanderthal în viață. Deși toată lumea credea că neanderthalienii au murit cu milioane de ani în urmă, savanții moldoveni au desoperit că nu este așa. Încă mai există cel puțin unul care este în viață.

”Noi l-am urmărit de mult pe acest neanderthalian. Înțelegeam că este ceva în neregulă cu el. Am fost foarte fericiți când l-am apredilit la specia umană neanderthliană. Putem să vă spunem că omul de neanderthal viu s-a născut la Sadova și a ajuns prezik în Moldova. I se mai spune Dodon și are apucătui de neanderthalian, adică este fix ca din epoca de piatră. Când vorbește vrei scoate niște sunete guturale, ca de porc. Când îl auzi cum grohăie ca un neanderthalian vrei să-i dai cu o piatră în cap. Spune minciuni numai cum deschide gura. Este idiot și are un IQ mai mic decât la un măgar”, a declarat savantul moldovean Leonea Iaibu.

Savanții moldoveni cred că nu este singurul sadovean neanderthalian din Moldova. Ei susțin că dacă neanderthalul Dodon a ajuns prezik, înseamnă că l-au votat niște neanderthalieni ca el. Apropo, în Moldova există mai multe specii: neanderthalieni transnistreni, neanderthalieni shorheieni, neanderthalieni bloggeri, neanderthalieni de la publika wc și mulți alții.

Oamenii de știință din Rusia îi contrazic pe moldoveni și susțin că toți acești neanderthalieni sunt doar niște porci umanoizi rusificați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Neanderthal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Neanderthal-copy-300x300.jpgadminSocial
O descoperire epocală pune Moldova pe harta științifică a lumii. Savanții de la Academia de Științe SF a Republicii Moldova au descoperit primul om de neanderthal în viață. Deși toată lumea credea că neanderthalienii au murit cu milioane de ani în urmă, savanții moldoveni au desoperit că nu este...

Comentează