Prezikul Igor Dodon are probleme cu greutatea. Așa că mulți moldoveni îl compară cu un porc. Sătul să fie bătaia de joc al oamenilor, Dodon a comandat oamenilor de știință din Moldova să-i găsească motivul pentru care nu poate slăbi. Savanții moldoveni l-au urmărit o zi întreagă pe Dodon și au descoperit următoarele.

”Prima greșeală, Igor Dodon nu știe să facă sport. Se ridică oleacă la paralele și gâfâie. Din cauza asta este un porc obez. Dar cel mai important, Igor Dodon crapă prea multă pâine. Îi place să se cătâie prea mult prin țară și este întâmpinat peste tot cu pâine pentru că moldovenii știu că porcul iubește pâinica. Așa că îl îndoapă ca pe un porc. De aici și problemele cu greutate: mănâncă prea multă pâine”, a declarat omul de știință Leonea Iaibu, reporter la Accident TV.

Igor Dodon refuză însă să renunțe la pâine. Acesta a declarat că mai curând refuză să-l pupe în fund pe Plaha decât să nu mai crape pâine. Deocamdată nu este nicio problemă, Dodon are doar 100 de kilograme și mănâncă puțin. Moldovenii vor duce foamea când Dodon va avea 200 de kile și va mânca prea mult.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-paine-3-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-paine-3-300x300.jpgadminPolitic
Prezikul Igor Dodon are probleme cu greutatea. Așa că mulți moldoveni îl compară cu un porc. Sătul să fie bătaia de joc al oamenilor, Dodon a comandat oamenilor de știință din Moldova să-i găsească motivul pentru care nu poate slăbi. Savanții moldoveni l-au urmărit o zi întreagă...

Comentează