Dilemă îngrozitoare în țara noastră a devenit istorie. Savanții moldoveni au reușit într-un final să afle de ce Chișinăul are 2 brazi. Unul în fața Guvernului și altul în dosul lui. După mai multe cercetări care au durat 69 de zile, Academia de Științifico-Fantastice a venit cu explicația de la care a ahrenit și mic, și mare.

”Chișinăul are 2 brazi pentru că două Crăciunuri, 2 Revelioane, 2 primari! În general, Moldova are câte două la orice. De exemplu, țara noastră are doi frați mai mari: România și Rusia. Țara noastră vrea să intre în două Uniuni: Uniunea Europeană și Uniunea Euroasiatică. Moldova are chiar și 2 guverne, unul la sediul oficial și altul la Plahotniuc. Până și Moldova are două țări în una: Moldova și Transnistria. Chiar și cetățenia nu este una singură. Moldovenii au de regulă 2 cetățenii”, a declarat psihoterapeutul în ginecologie aplicată, Leonea Iaibu.

Doar unul singur este dictator în Moldova, dau asigurări savanții moldoveni, care au refuzat să spună cine este conducătorul nostru. Ne-au dat un singur indiciu, începe cu Plah și se termină cu otniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Brad-Prezervative-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Brad-Prezervative-copy-300x300.jpgadminSocial
Dilemă îngrozitoare în țara noastră a devenit istorie. Savanții moldoveni au reușit într-un final să afle de ce Chișinăul are 2 brazi. Unul în fața Guvernului și altul în dosul lui. După mai multe cercetări care au durat 69 de zile, Academia de Științifico-Fantastice a venit cu explicația de...

Comentează