Descoperire istorică făcută de câțiva savanți moldoveni de la Academia de Poliție a Moldovei. Aceștia se plimbau prin Palatul Louvre și au descoperit ceva ce nimeni nu s-a gândit că este posibil. Cei 3 se uitau la portretul Giocondei, când unul dintre savanți aflați la zarabotcă în Franța a exclamat.

– Blea, eu o cunosc pe ciuviha asta. Seamănă tare mult cu cineva, a zis Leonea, starșâi savant.
– Blea, și mie mi se pare cunoscută, dar nu știu de unde, a adăgutat Feghea, srednii savant.
– Blea, voi shi, blea, nu o recunoașteți pe Sofia Rotaru?, a întrebat retoric Jănea, mladșâi savant.

Celor trei nu le-a venit să creadă, așa că au sunat-o pe Sofia Rotaru să confirme informația. Aceasta le-a declarat extrem de simplu:
”Da, eu sunt pictată acolo. Mult a mai umblat Leonardo după mine să-mi facă portretul. Dar eu începeam deja să îmbătrânesc și pe vremea aceea, prin 1469 nu existau operații plastice ca acum. Cu toate acestea, am acceptat să stau la tablou. Eu sunt Gioconda”, a declarat cântăreața Sofia Rotaru, care se laudă că are atâția ani, câți bani are Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Sofia-Rotaru-Mona-Lisa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Sofia-Rotaru-Mona-Lisa-copy-300x300.jpgadminMonden
Descoperire istorică făcută de câțiva savanți moldoveni de la Academia de Poliție a Moldovei. Aceștia se plimbau prin Palatul Louvre și au descoperit ceva ce nimeni nu s-a gândit că este posibil. Cei 3 se uitau la portretul Giocondei, când unul dintre savanți aflați la zarabotcă în Franța a...

Comentează