Descoperire epocală în Moldova. Savanții de la Academia de Științe ale Naturii au descoperit de ce sunt atât de proști shorheienii. Oamenii de științe au luat mai multe probe din mâncarea vândută în magazinele lui Shor și au descoperit o substanță periculoasă care se numește tuparâlaiaprostealăebuchaya.

”Din cauza substanței deosebit de periculoase, shorheienii mănâncă stricat din magazinele lui Shor și se strică la rândul lor. Dar nu la burtă, pentru că tuparâlaiaprostealăebuchaya strică creierii. Astfel că IQ-ul shorheienilor a coborât foarte mult. Sunt atât de proști, că au ajuns să-l aleagă pe unul condamnat pentru furtul miliardului în funcția de primar”, a declarat președintele Academiei de Științe ale Naturii, Leonea Iaibu.

SANEPID-ul a anunțat deja că va merge în controale în aceste magazine, din păcate, inspectorii au fost opriți de Plahotniuc. Plahotniuc susține că toți moldovenii ar trebui să mănânce din magazinele lui Shor ca el să poată conduce și raideri mai ușor țara.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Shorheieni-protesteaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Shorheieni-protesteaza-copy-300x300.jpgadminSocial
Descoperire epocală în Moldova. Savanții de la Academia de Științe ale Naturii au descoperit de ce sunt atât de proști shorheienii. Oamenii de științe au luat mai multe probe din mâncarea vândută în magazinele lui Shor și au descoperit o substanță periculoasă care se numește tuparâlaiaprostealăebuchaya. ”Din cauza substanței deosebit...

Comentează