Ambuteiaj Chisinau pristroika copy

Incredibil! Disperat că stă la coadă fără niciun scop pe străzile din Chișinău, un șofer a făcut un lucru nemaivăzut. A construit o pristroikă lângă mașina sa. Vasea Iaibu susține că se plictisea foarte tare și i se terminase motorina, așa că a decis să facă pristroika.

”Șoferul din mașina de lângă mine tocmai murise de bătrânețe așteptând să scape din ambuteiaj. Autoturismul lui stătea degeaba. M-am gândit să mă folosesc de moment. În portbagaj aveam materiale de construcție, că mă duceam acasă să-mi termin pristroika de la bloc. Nu știam cât urmează să stau pe Ștefan chlen Mare, o lună, un an. Am zis că atât cât stau, o pristroikă nu-mi strică”, a declarat Vasea Iaibu pentru redactorii moldovesti.info.

Domnul Iaibu spune că a folosit pentru pristroikă ”evromaterialî” de calitate europeană. În special DSP, DVP, șâfer din azbest și mult ”kafeli”. Cum se face de obicei la pristroikă, nu a primit nicio aprobare de la primărie. Din fericire, pristroika sa este aproape de Piața Centrală, așa că o va transforma în butcă unde urmează să vândă otravă, beleașî și altele.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ambuteiaj-Chisinau-pristroika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Ambuteiaj-Chisinau-pristroika-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil! Disperat că stă la coadă fără niciun scop pe străzile din Chișinău, un șofer a făcut un lucru nemaivăzut. A construit o pristroikă lângă mașina sa. Vasea Iaibu susține că se plictisea foarte tare și i se terminase motorina, așa că a decis să facă pristroika. ”Șoferul din mașina...

Comentează