marian-lupu-cimitir-panou-copy

Cotitură de proporție în campania erectorală a lui Marian Pulu. Acesta a anunțat că nu va mai merge prin sate, orașe și comune. Motivul, oriunde apare, este huiduit și bătut de cetățenii nemulțumiți de corupție și sărăcie. Ca să nu mai nimerească în situații în care să primească pumni în cap, Marian Pulu promite să meargă doar la întâlnirile cu alegătorii fideli.

”De mâine o să merg doar prin cimitire. Acolo se află alegătorii mei fideli. Când intru la ei în cimitir, alegătorii mei fideli nu întreabă nimic, nu mă ceartă. Sunt extrem de ascultători. Este o liniște de pot să-mi slobod doi metri de bulbuci fără probleme. Le pot turna macaroane cât vreau și nimeni nu o să mă întrebe de miliard sau de alte prostii”, a declarat candidatul Marian Pulu.

Primele întâlniri cu alegătorii, Marian Pulu le va organiza în cimitirul Doina, cel mai mare din Moldova. Candidatul PD susține că la câți alegători fideli are, nici nu mai are nevoie să se întâlnească cu cei vii. Mitropolitul Vladimir a promis că îl lasă pe Pulu să-și deschidă secții erectorale în cimitire pentru niște plăți modice. Un BMWpentru fiecare cimitir de 100 de mii de alegători.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-Cimitir-panou-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cotitură de proporție în campania erectorală a lui Marian Pulu. Acesta a anunțat că nu va mai merge prin sate, orașe și comune. Motivul, oriunde apare, este huiduit și bătut de cetățenii nemulțumiți de corupție și sărăcie. Ca să nu mai nimerească în situații în care să primească pumni...

Comentează