Mihai Ghimpu liuda copy

Un deputat din Parlamentul nostru ne-a declarat sub protecția anonimatului că renunță la calitatea de bărbat și vrea să devină femeie. Principalul motiv, acesta s-a săturat să fie recunoscut pe stradă și bătut de fiecare dată.

”Am câștigat foarte bine din politică în ultimii ani. Să știți că sovistea, istoria, neamurile se vând pe bani buni în politică. Dacă ai frați curajoși care au luptat cu mâna Moscovei îi vinzi cu milioane de euro. Nu mai zic de soviste, o vinzi și pe asta la preț bun. Desigur, există și dezavantaje. Oricine mă poate recunoaște pe stradă. M-am săturat să fiu luat la pumni. O să-mi schimb sexul și puteți să mă considerați femeie. Mă voi numi Liuda”, a declarat cunoscutul deputat din Partidul Liberal, care a preferat să-și ascundă identitatea.

Din păcate, prima etapă a operației de schimbare de sex din Viena s-a terminat cu un fiasco. Medicii au descoperit că deputatul nu avea deloc ouă. Medicii au explicat că în cazul unor fricoși, ouăle dispar de la sine când unii renunță la bărbăție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mihai-Ghimpu-liuda-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Mihai-Ghimpu-liuda-copy-300x300.jpgadminSocial
Un deputat din Parlamentul nostru ne-a declarat sub protecția anonimatului că renunță la calitatea de bărbat și vrea să devină femeie. Principalul motiv, acesta s-a săturat să fie recunoscut pe stradă și bătut de fiecare dată. ”Am câștigat foarte bine din politică în ultimii ani. Să știți că sovistea, istoria,...

Comentează