Igor Dodon primește o lovitură dură chiar de la satul său de baștină. Sătui să fie mințiți de prezik, oamenii au mers cu mic cu mare la primărie, l-au bătut pe primar și l-au obligat să semeze scrisoarea prin care localitatea cere unirea de urgență cu România. Mai mult, oamenii au scos steagul moldovenesc de pe primărie și l-au afișat pe cel românesc.

”Ne-am zakalibit de Dodon și de minciunile lui. Ba ne amăgește că o s-o ducem bine, ba că Moldova o să fie un rai pe pământ, ba că vin sirienii. Când am văzut atâtea minciuni, ne-am gândit că tot ce iese pe gura lui este o păcăleală. Inclusiv faptul că suntem moldoveni și vorbim limba moldovenească. Am decis să facem un lucru extrem de simplu, să citim noi istoria și să vedem cum e acolo. Am ahrenit când ne-am dat seama că noi suntem români și vorbim limba română”, a declarat Leonea Iaibu, liderul sătenilor din Sadova.

Igor Dodon a fost declarat persona non grata în sat, iar mama lui Dodon, profesoară de limba română, a promis că-i rupe urechile lui Igoraș dacă îl mai prinde cu minciuna că există limba moldovenească, iar moldovenii și românii sunt popoare diferite.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon primește o lovitură dură chiar de la satul său de baștină. Sătui să fie mințiți de prezik, oamenii au mers cu mic cu mare la primărie, l-au bătut pe primar și l-au obligat să semeze scrisoarea prin care localitatea cere unirea de urgență cu România. Mai mult,...

Comentează