O veste foarte bună vine de peste ocean. Celebra revistă americancă de fotografii interesante și indecente a ales sărutul dintre Dodon și Lukașenko ca fiind cel mai sexy sărut din lume. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați îmbrățișați și privindu-se tandru între ochi așa cum nu face nimeni pe lume.

”Ne-a șocat faptul că și-au unit limbile într-un sărut bălos. Mustața lui Lukașenko era tare fericită că s-a așezat atât de frumos și sexy peste bărbița cârnă a lui Dodon. Așa că am decis să alegem sărutul celor doi ca fiind cel mai sexy din lume. Dacă am ști că suntem singuri în Univers, credem că ar fi cel mai sexy sărut din Univers”, a declarat redactorul șef al revistei Playdoiboy, Dick Sukmaidick.

Din păcate, în timpul sărutărilor, cei doi nu anu folosit un Gandon. Așa că cam peste câteva săptămâni va apărea rodul sărutului lor drăgăstos. Îl vor numi Vanea Șiobanu, dacă este pațan sau Sclavia Bradu, dacă este padrugă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-imbratisat-Lukasenko-INIMIOARA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-imbratisat-Lukasenko-INIMIOARA-copy-300x300.jpgadminInternațional
O veste foarte bună vine de peste ocean. Celebra revistă americancă de fotografii interesante și indecente a ales sărutul dintre Dodon și Lukașenko ca fiind cel mai sexy sărut din lume. Cei doi îndrăgostiți au fost fotografiați îmbrățișați și privindu-se tandru între ochi așa cum nu face nimeni pe...

Comentează