Dodon s-a jiucat prea mult cu focul din inima lui Putin. Sărutul pasional de săptămâna trecută l-a enervat până la gelozie pe Putin. Acesta i-a văzut pe cei doi prezici îmbrățișați și unindu-și buzele, iar gelozia i-a înegrit privirea. A trântit cu pumnul în masă și a urlat singurul cuvânt pe care îl știe în limba română: bleadi!

Evident, Putin s-a referit la Dodon. Acesta se simte foarte trădat, așa că nu vrea să-l ierte pe prezikul nostru. Din păcate, pentru că Dodon nu i-a fost credincios lui Putin, are de suferit tot moldovanul. Fabricile noastre de vinuri riscă să se prăpădească ca urmare a unui nou embargou impus de Putin asupra vinurilor.

”Să sufere! Să sufere moldovenii așa cum am suferit și eu privind cu amărăciune cum fumeia mea, Dodon, se dedă la prostii cu altul. Și cu cine? Chiar cu fratele meu de sânge. Așa ceva nu se poate. Dodoane, Dodoane, nu degeaba îți zice lumea Gandon, m-ai folosit și m-ai aruncat. Am să mă răzbun. Încă mai țin la tine și abia aștept să te întorci la mine”, a declarat Vladimir Putin la Pervâi Kanal.

Vlad Plahotniuc a anunțat că are nu doar poze, ci și filmulețe în care Dodon nu este o fumeie credincioasă lui Putin, așa că dacă nu o să fie cuminte, o să trimită caseta la Moscova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-pupat-Lukasenko-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-pupat-Lukasenko-copy-300x300.jpgadminInternațional
Dodon s-a jiucat prea mult cu focul din inima lui Putin. Sărutul pasional de săptămâna trecută l-a enervat până la gelozie pe Putin. Acesta i-a văzut pe cei doi prezici îmbrățișați și unindu-și buzele, iar gelozia i-a înegrit privirea. A trântit cu pumnul în masă și a urlat singurul...

Comentează