pavel-filip-cersetor-copy

Este sărbătoare și răsună muzica în toată Moldova. După 25 de ani de chin, de furturi din banul public, după mii de atacuri raider și devalizări de bănci, Moldova a reușit în sfârșit să depășească un record. De astăzi, datoria țării noastre este de peste 50 de miliarde de euro. Pentru a sărbători cum se cuvine, Guvernul a decretat o zi de mare sărbătoare națională. Sărbătoarea celor 50 de miliarde de euro furate până acum.

”Din păcate nu avem bani să serbăm momentul așa cum se cuvine. Nici nu ne-am dat seamă că o să furăm atât de mult că o să ajungem la cele 50 de miliarde de euro datorie. Dar pentru că este o cifră așa de rotundă, am discutat cu pațanii de la guvernare și am decis că mai facem un împrumut la FMI să sărbătorim cum se pologhează. Luăm două miliarde de euro. Pentru că, de regulă, o astfel de manifestație costă un miliard. Este scump, dar moldovenii plătesc din greu datoriile și merită o sărbătoare de 100 de mii de euro”, a declarat premierul Filip Kirkorov.

Recordul de 50 de miliarde de lei este demn de Cartea Recordurilor Guiness. Astfel că moldovenii încă nenăscuți sunt plini de datorii. Potrivit unor calcule, fiecare copil se naște cu o datorie de 100 de milioane de euro. Dar suma este foarte mică. Potrivit calculelor făcute de deputațil, Moldova va atinge în curând alt record al datoriilor: 100 de miliarde de euro furate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Pavel-Filip-cersetor-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Pavel-Filip-cersetor-copy-1-300x300.jpgadminFinanțe
Este sărbătoare și răsună muzica în toată Moldova. După 25 de ani de chin, de furturi din banul public, după mii de atacuri raider și devalizări de bănci, Moldova a reușit în sfârșit să depășească un record. De astăzi, datoria țării noastre este de peste 50 de miliarde de...

Comentează