vlad-plahotniuc-prezervativ-copy

În sfârșit, s-a gândit și Guvernul să facă ceva să nu mai crească numărul săracilor în Moldova. Pentru asta a fost conceput un plan extrem de ingenios. Planul se va numi ”Stabilizdețul”, iar miniștrii vor merge cu autobuzul ZaPulu prin toată Moldova și vor împărți prezervative săracilor. Ideea i-a venit ministrei Sănătății, Rexona Balvan.

”Nu vreau să mă laud, dar chiar din ziua în care domnul Plaha a promis că numărul săracilor nu va mai crește în țara noastră, eu m-am gândit zi și noapte ce este de făcut. Este exclus să ne oprim din furat, dar lucrurile nu pot fi lăsate la voia întâmplării. Sunt prea mulți săraci în Moldova. Ne deranjează vizual și olfactiv când mergem prin țară. Din fericire, am discutat problema cu consilierii mei și m-au sfătuit să le dăm prezervative ca să nu se înmulțească”, a declarat ministra Sănătății, Rexona Balvan.

Rexona Balvan și ceilalți miniștri promit că vor avea multe astfel de invenții ingenioase. De exemplu, moldovenii care rămân fără bani vor fi trimiși forțat la muncă în Rusia, Italia, Spania sau Portugalia. Cei care s-au săturat să audă de sărăcie și de corupție în Moldova, li se vor da gratuit dopuri de urechi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Vlad-Plahotniuc-Prezervativ-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit, s-a gândit și Guvernul să facă ceva să nu mai crească numărul săracilor în Moldova. Pentru asta a fost conceput un plan extrem de ingenios. Planul se va numi ”Stabilizdețul”, iar miniștrii vor merge cu autobuzul ZaPulu prin toată Moldova și vor împărți prezervative săracilor. Ideea i-a...

Comentează