Tatiana Heghea in caruta copy

Artista din Republica Moldova intrată în Cartea Recordurilor ca cântăreața fără cântece a ajuns la sapă de lemn. Este vorba cunoscuta Tatiana Heghea, care și-a făcut de curând nunta la Chișinău. Aceasta este atât de săracă încât a venit la propria nuntă cu căruța. Și nu este totul, invitații nu au avut bani de cadouri scumpe, așa că i-au adus… cărți.

”Nu sunt rele cărțile, trebuie să mă învăț să citesc și poate termin până anul viitor o pagină. Din păcate nu am avut bani de nuntă, de limuzină. Am fost nevoită să-mi fac nunta la cort, afară. Și invitații mei au fost niște zgârciți. Mi-a pus pe masă care o mie de lei, care 1.500. Nu mai este afacere bună să-ți faci nuntă în Moldova, vin toți săracii și pun foarte puțin”, a declarat artista Tatiana Heghea din căruța cu care a venit la nuntă.

Culmea, nici nănașul Tatianei Heghea nu a fost mai darnic. Pentru că a pus prea puțini bani, acesta a fost luat la bătaie la finalul nunții, așa cum se întâmplă la astfel de petreceri. Supărată, Tatiana Heghea a anunțat că se va angaja la un videochat ca să-și plătească nunta.

Sărăcie mare la Chișinău. Artista Tatiana Heghea a venit la nunta sa într-o căruțăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-in-caruta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-in-caruta-copy-300x300.jpgadminMondencăruță,fițe,mireasă,Tatiana Heghea
Artista din Republica Moldova intrată în Cartea Recordurilor ca cântăreața fără cântece a ajuns la sapă de lemn. Este vorba cunoscuta Tatiana Heghea, care și-a făcut de curând nunta la Chișinău. Aceasta este atât de săracă încât a venit la propria nuntă cu căruța. Și nu este totul, invitații...

Comentează