Putin Sampanie copy

Eveniment important în Republica Moldova. Moscova își trimite în țara noastră Dublura oficială a președintelui rus Vladimir Putin. Potrivit comunicatului oficial al Ambasadei Ruse, aceasta va avea întâlniri cu subalternii săi din Republica Moldova. Astfel, sosia oficială a lui Putin se va întâlni cu președintele Timofti, cu președintele Candu și cu premierița Gherman. Chiar dacă nu este Vladimir Putin în carne și oase, va trebui respectată tradiția oficială a întâlnirilor cu președinții Rusiei.

”Subalternii tovarășului Putin vor intra în genunchi în sală. Nu trebuie să-l privească în ochi, dacă le va permite au voie să-i pupe pantofii. Adresarea trebuie să fie cu măreția voastră sau deștepătăciunea întruchipată. Orice abatere de la normele unor întâlniri oficiale vor fi oprite brusc, iar cei care le încalcă vor fi scoși afară din cameră cu picioare în fund”, a explicat tradiția întâlnirilor cu Vladimir Putin ambasadorul Rusiei la Chișinău.

Nu se știe dacă sosia oficială a lui Vladimir Putin va avea întâlnire cu Igor Dodon. Și asta pentru că Igor Dodon este dat dispărut după ce a aflat câți bani trebuie să întoarcă Rusiei pentru că nu a câștigat alegerile locale.

Săptămâna viitoare în Moldova din Moscova vine dublura oficială a lui Vladimir Putinhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Putin-Sampanie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Putin-Sampanie-copy-300x300.jpgadminInternaționalMoldova,Putin,sosie
Eveniment important în Republica Moldova. Moscova își trimite în țara noastră Dublura oficială a președintelui rus Vladimir Putin. Potrivit comunicatului oficial al Ambasadei Ruse, aceasta va avea întâlniri cu subalternii săi din Republica Moldova. Astfel, sosia oficială a lui Putin se va întâlni cu președintele Timofti, cu președintele Candu și cu premierița...

Comentează