Maia Sandu Prezentare de moda baba copy

Pentru un singur minut, Chișinăul a fost în centrul modei din întreaga lumea. În timpul evenimentului ”Săptămâna Modei la Chișinău”, în care s-au prezentat haine second hand, a defilat o colecție care a uimit tot mapamondul. Este vorba de Colecția ”Cheochea Valea Mulgătoarea”. Mai multe tinere s-au îmbrăcat ca babele în haine second hand și au defilat pe scenă sub privirile uimite ale tuturor designerilor mondiali.

”Este ceva ce nu am văzut niciodată în viață. Hainele acelea second hand sunt atât de urâte că eu nu aș șterge nici pe jos cu ele. Cum au putut top modelele să le îmbrace? Nu știu, s-o fi îmbătat înainte. Oricum, ne-a șocat. Și, credeți-mă, eu am făcut multe haine urâte la viața mea. Dar atât de urât doar designerii moldoveni sunt în stare să facă. Dacă ar veni la Paris am da faliment, bine că nu știe nimeni de ei”, au comentat designerii Dulce și Banana pentru moldovesti.info.

Moldovencele care nu au ajuns la evenimentul anului în modă pot fi liniștite. Hainele din colecția devenită celebră pot fi cumpărate în Piața Centrală, din magazinul Second Hand. Hainele sunt prost a porter și au primit numele de ”Cheochea Valea Mulgătoarea” pentru că put a balegă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Maia-Sandu-Prezentare-de-moda-baba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Maia-Sandu-Prezentare-de-moda-baba-copy-300x300.jpgadminMonden
Pentru un singur minut, Chișinăul a fost în centrul modei din întreaga lumea. În timpul evenimentului ”Săptămâna Modei la Chișinău”, în care s-au prezentat haine second hand, a defilat o colecție care a uimit tot mapamondul. Este vorba de Colecția ”Cheochea Valea Mulgătoarea”. Mai multe tinere s-au îmbrăcat ca...

Comentează