Sanepidul va interveni dur în cea mai importantă ceremonie de pupat moaște, Festivalul Moaștelor din Moldova, care are loc în Catedrala Nașterea Domnului. Medicii sanitari din Chișinău au descoperit virusul ebola pe moaștele aduse din Rusia și va interzice vizitarea lor de către credincioși. Potrivit specialiștilor, virusul a făcut deja multe victime în Orhei și nu ne permitem altă epidemie în Chișinău, în timpul alegerilor locale.

”Cred că toți am văzut ce a făcut ebola din orheieni. Parcă erau oameni normali la cap, când colo, l-au votat pe Shor. Nu vrem ca moaștele cu ebola să-i îmbolnăvească și pe cei din Chișinău. Rușii ne-au trimis intenționat moaște contaminate în timpul alegerilor. Interzicem pupatul moaștelor cu ebola”, a declarat medicul principal de stat de la Sanepid, Gheorghe Vițin.

Managerul SRL Mitropolia Moldovei l-a blestemat deja pe doctorul Vițin. Potrivit managerului Vladimir, pierderile vor fi uriașe pentru SRL-ul său. Și asta deoarece închirierea moaștelor din Rusia a costat foarte scump – 100 de mii de euro. ”Eu cred că este o răzbunare pentru că rușii pe bună dreptate ne-au interzis merele. Acum noi vrem să interzicem moaștele din cauza ebolei? Moldovenii nu au nimic de la Ebola. Mi-e cine îmi dă un milion de euro profit pierdut dacă închid acum festivalul moaștelor?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Moaste-mitropolia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Moaste-mitropolia-copy.jpgadminFinanțe
Sanepidul va interveni dur în cea mai importantă ceremonie de pupat moaște, Festivalul Moaștelor din Moldova, care are loc în Catedrala Nașterea Domnului. Medicii sanitari din Chișinău au descoperit virusul ebola pe moaștele aduse din Rusia și va interzice vizitarea lor de către credincioși. Potrivit specialiștilor, virusul a făcut...

Comentează