Stare de urgență în Shorhei. Inspectorii de la Sanepid au descoperit cu oroare o epidemie care a cuprins o mare parte din shorheieni. Din primele cercetări rezultă că oamenii de aici cred în WaiFai și au probleme grave cu memoria – au uitat cine a furat miliardul, iar de la asta li s-a dus krâșa. Se pare că oamenii s-au îmbolnăvit de o maladie extrem de gravă care le scade mult din capacitatea intelectuală.

”După ce am cercetat cu multă atenție cauzele epidemiei de prostologius, un agent patogen care a infectat creierele multora din Shorhei, am găsit sursa îmbolnăvirii. Este vorba de Shor. Se pare că cine mănâncă din magazinele Shor se îmbolnăvește de maladia tembelus prostus debilus. Boala este extrem de gravă și contagioasă. Se poate răspândi în Moldova rapid”, a declarat președintele executiv al Sanepid, Costea Zăcu.

Unica șansă de a lecui oamenii este ca Shor să fie trimis rapid la răcoare. Dar nu este suficient. Pentru a stârpi virușii, la răcoare trebuie să stea și prietenii lui Shor, adică Vlad Plahotniuc, Țuțu și toată compania din cauza cărora se îmbolnăvesc bieții moldoveni. Desigur, cei care au citit mai mult de 10 cărți în viața lor, scapă de boală, dar cum aceștia sunt puțini, există șanse ca epidemia să se împrăștie și în afara hotarelor Shorheiului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Magazin-Shorhei-Gopnici-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Magazin-Shorhei-Gopnici-copy-300x300.jpgadminPolitic
Stare de urgență în Shorhei. Inspectorii de la Sanepid au descoperit cu oroare o epidemie care a cuprins o mare parte din shorheieni. Din primele cercetări rezultă că oamenii de aici cred în WaiFai și au probleme grave cu memoria - au uitat cine a furat miliardul, iar de...

Comentează