Timka Plahotniuc Drive copy

Lucru nemaivăzut vreodată în Moldova. Timotei Plahotniuc, fiul lui Vlad Plahotniuc, nu a fost lăsat să intre în clubul Drive noaptea trecută. Gorilele din față localului spun că nu l-au recunoscut pe fiul oligarhului, pentru că acesta venise fără paza sa de corp.

Ni s-a părut că era un țăran, ca mulți alți țărani care vin la Drive. Nu stia să vorbească frumos, grohăia ca un porc la noi. În plus, a venit la Drive fără pază de corp. La noi intră numai cei bogați care iși permit măcat un bodygard. Nu știam că e fiul stăpânului. Nu l-am văzut niciodată. De unde să-l știu dacă e plecat la Elveția, la liceul agricol de acolo”, spune Serioja Ciobanu, unul dintre paznicii din fața clubului Drive.

Supărat pe cele întâmplate, Timotei Plahotniuc a venit cu tatăl său de mână la club. Pentru că plângea foarte tare, Vlad Plahotniuc i-a mai cumpărat un Ferrari de aur fiului său și i-a promis că îi cumpără un Disneyland.

Sandal la discoteca Drive. Timotei Plahotniuc nu a fost recunoscut și nu a fost lăsat să intrehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Timka-Plahotniuc-Drive-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Timka-Plahotniuc-Drive-copy-300x300.jpgadminMondenDrive,Timka,Vlad Plahotniuc
Lucru nemaivăzut vreodată în Moldova. Timotei Plahotniuc, fiul lui Vlad Plahotniuc, nu a fost lăsat să intre în clubul Drive noaptea trecută. Gorilele din față localului spun că nu l-au recunoscut pe fiul oligarhului, pentru că acesta venise fără paza sa de corp. 'Ni s-a părut că era un țăran,...

Comentează