Sanda Filat sparge tăcerea. Fosta soție a fostului premier vrea să se răzbune pe acesta și a declarat într-o emisiune că știe exact unde a ascuns Vlad Filat miliardul de euro. Potrivit Sandei Filat, banii au fost furați de Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Vlad Voronin și Ilan Shor.

“Vlad Filat m-a înșelat, a venit momentul să mă răzbun și eu pe el. Toată lumea se întreabă unde este miliardul. Vă spun eu. Într-o noapte l-am vazut pe fostul meu soț, a venit acasă împreuna cu Plahotniuc, Voronin și Shor. Au tras 20 de Kamazuri în curte și au sapat o groapă maaare. Din Kamazuri au descărcat ceva. Dar eu am văzut bine ce. Era chiar miliardul. L-au îngropat în curtea noastră”, a declarat Sanda Filat într-o emisiune mondenă.

Sanda Filat susține că miliardul este îngropat chiar sub piscina cu cristale Swarovski și cu margini poleite cu aur. Piscina a fost făcut după ce au fost ascunși banii. Are și o intrare secretă, unde Vlad Filat intră în fiecare zi să-și facă poze lângă bani și, spune Sanda, plânge că nu poate să pună pozele pe facebook. Șeful CNA a declarat deja că nu are de gând să-l aresteze pe Filat sau Plahotniuc, așa cum nu l-a arestat nici pe Shor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Sanda-Filat-bani-in-piscina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Sanda-Filat-bani-in-piscina-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Sanda Filat sparge tăcerea. Fosta soție a fostului premier vrea să se răzbune pe acesta și a declarat într-o emisiune că știe exact unde a ascuns Vlad Filat miliardul de euro. Potrivit Sandei Filat, banii au fost furați de Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Vlad Voronin și Ilan Shor. 'Vlad Filat...

Comentează