Sanda Filat este gravidă. Fapt care explică graba cu care prezentatoarea tv s-a căsătorit în secret cu amantul său Daniel. Potrivit mirilor, Daniel, cetățean român, a luat deja numele de familie al Sandei și și-a depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova.

”Voi naște prin ianuarie, de revelion, iar Daniel Filat, noul meu soț, se va lansa în politică. Eu l-am creat pe Vlad Filat pe care îl știți acum și tot eu voi face din Daniel cel mai mare politician din Moldova. Va ajunge președinte, iar eu voi fi prima doamnă,” subliniază Sanda Filat.

Vlad Filat le dorește celor doi casă de piatră, dar se simte supărat: ”să fie sănătoși. Nu-mi pare rău că ne-am despărțit. Nu mi-a plăcut că eram încornorat. Sanda este cea care m-a înșelat tot timpul și încă sub nasul meu. Acum a fost nevoită să se mărite pentru că a zaletit. Nici nu mă miră. Câte nopți am stat și am așteptat-o și ea venea dimineața acasă în patru labe, mirosea a parfum bărbătesc. Îmi spunea că a fost în comandirovcă.”

Sanda și Daniel Filat sunt acum pe o insulă pe care au cumpărat-o recent pe banii lui Vlad Filat și își sărbătoresc luna de miere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-Gravida-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-Gravida-copy-150x150.jpgadminMonden
Sanda Filat este gravidă. Fapt care explică graba cu care prezentatoarea tv s-a căsătorit în secret cu amantul său Daniel. Potrivit mirilor, Daniel, cetățean român, a luat deja numele de familie al Sandei și și-a depus actele pentru dobândirea cetățeniei Republicii Moldova. ”Voi naște prin ianuarie, de revelion, iar Daniel...

Comentează