Filat in puscarie copy

Vlad Filat a descoperit brusc că are o problemă mare de sănătate după două zile de stat în închisoarea CNA. Acesta a chemat medicii care au descoperit cu stupoare că boala sa este veche. Se pare că Filat a mascat-o cu iscusință, deși acest lucru era extrem de evident. Potrivit specialiștilor boala se numește Dolor In Fundum.

”În limbajul popular, boala se numește durere în cur. Din ce ne-a spus pacientul nostru, de când a intrat în închisoare simte o durere puternică în cur. Acum trebuie să investigăm cauzele. Ar putea fi de la cât a scăpat săpunul pe jos. Dar noi credem că este o boală mai veche. Știm că pe Filat tot timpul l-a durut în cur de Moldova, de hoție, de sărăcie. Doar că a reușit să mascheze foarte bine maladia”, a anunțat specialistul de la Spitalul Mamei și Copilului, venerologul Ioan Poalălungă.

Din informațiile medicilor, durerea ar putea să fie o maladie cu care se infectează în special politicienii. Se pare că în Parlamentul de la Chișinău există un focar de infecție. Medicii spun că este o coincidență ciudată, toți cei care ajung deputați simt imediat după ce s-au văzut în Parlament o puternică durere în cur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-in-puscarie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Filat-in-puscarie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vlad Filat a descoperit brusc că are o problemă mare de sănătate după două zile de stat în închisoarea CNA. Acesta a chemat medicii care au descoperit cu stupoare că boala sa este veche. Se pare că Filat a mascat-o cu iscusință, deși acest lucru era extrem de evident....

Comentează