După ce a rămas fără cetățenia Ucrainei, Mihail Saakashvili primește un ajutor incredibil de unde se aștepta mai puțin, de la Moldova. Țara noastră a decis să-i acorde cetățenia fostului președinte gruzin și gubernator al Odesei. Decizia a fost luată chiar de coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

”Am decis să-i acord cetățenia moldovenească și să-l scot din, scuzați-mă de expresie, jopă. Nu de alta, dar nu are unde să se ducă. A rămas fără cetățenia Gruziei, acum nu o mai are nici pe cea ucrainească. Îl ajut pentru că este drugul meu. Poroșenko m-a rugat să-l ajut și să poată pleca Saakashvili din Ucraina, unde stătea ilegal, fără cetățenie”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordonatorul Republicii Moldova.

Vlad Plahotniuc a anunțat și ce poziție îi va oferi lui Mihail Saakashvili. Dacă va reuși să organizeze referendumul din Chișinău, atunci Mihail Saakashvili va fi noul primar al Chișinăului. Altfel, dacă nu îl detronează pe Chirtoacă, Saakashvili se gândește să-l dea afară pe Dodon. Pentru asta, fostul președinte gruzin a cerut ajutorul a 30 de mii de gruzini.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Mihail-Saakashvili-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Mihail-Saakashvili-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce a rămas fără cetățenia Ucrainei, Mihail Saakashvili primește un ajutor incredibil de unde se aștepta mai puțin, de la Moldova. Țara noastră a decis să-i acorde cetățenia fostului președinte gruzin și gubernator al Odesei. Decizia a fost luată chiar de coordonatorul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc. ”Am decis să-i...

Comentează