Mihail Saakashvili a declarat recent într-un interviu că ar fi vrut să lupte și cu corupția din Moldova. Asta pentru că i-ar fi fost mai ușor decât la Odessa, unde pericolul este prea mare. Din păcate pentru noi, viza de intrare în Moldova i-a fost refuzată la cererea deputatului Vlad Plahotniuc. Așa că fostul președinte georgian a acceptat postul de guvernator al Odesei.

”Am fost surprins să văd că deputatul Plahotniuc s-a opus atât de vehement și mi s-a refuzat viza pentru Moldova. Explicația dumnealui a fost că în Moldova nu există corupție și, chiar dacă ar exista, băștinașii moldoveni nu au o problemă cu corupția. Ba mai mult, iubesc corupția – cu cât ești mai corupt, cu atât ajungi mai ușor primar, deputat sau judecător”, a declarat Saakashvili într-un interviu pentru Europa Liberă.

Mihail Saakashvili și-a oferit serviciile pentru postul de procuror șef al Moldovei. Potrivit fostului președinte georgian, oferta sa a fost considerată ofensă de către Vlad Plahotniuc, dar și Vlad Filat. Aceștia au declarat că ei au procurorii lor și nu le trebuie unul din Georgia, așa că a fost declarat persona non grata și nu mai are voie să calce în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Saakashvili-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Saakashvili-Plahotniuc-copy-150x150.jpgadminInternațional
Mihail Saakashvili a declarat recent într-un interviu că ar fi vrut să lupte și cu corupția din Moldova. Asta pentru că i-ar fi fost mai ușor decât la Odessa, unde pericolul este prea mare. Din păcate pentru noi, viza de intrare în Moldova i-a fost refuzată la cererea deputatului...

Comentează