Mana pix scrie copy

Vești triste pentru toți votanții Partidului Socialist. Igor Dodon este de negăsit în ultimile câteva ore. Toată lumea îl caută pe cel mai bun prieten al Rusiei după ce acesta a lăsat o scrisoare de adio și a dispărut fără urmă. În scrisoare se spunea, printre altele: ”Nu mă căutați, vă rog!”

Ambasadorul Rusiei la Chișinău este însă foarte supărat pe Igor Dodon și crede că totul este o înscenare. ”Ieri l-a căutat tovarășul Putin la telefon, iar Igari nu a răspuns la mobil. Astăzi l-am sunat eu de vreo câteva ori, din nou nu a răspuns. Când colo ne sună Zinovia și ne spune că s-a sinucis și că a lăsat un bilet de adio. Eu nu cred. Sinucișii nu-și dau chek in pe facebook la Tucano. Igari trebuie să reînvie pentru că îl caută tovarășul Putin, are niște datorii pe la Maskva și se pare că nu vrea să le plătească”, a declarat Farit Muhametșin pentru redactorii moldovesti.info.

Solicitat de moldovesti.info, Vlad Cubreacov, expert în dispariții fără urmă, susține că Igor Dodon nu pare să se fi sinucis: ”poate l-au răpit extratereștii, poate marțienii, poate l-au furat gopnicii. Eu am trecut printr-o răpire și știu cum să organizezi așa ceva!”

adminPolitic
Vești triste pentru toți votanții Partidului Socialist. Igor Dodon este de negăsit în ultimile câteva ore. Toată lumea îl caută pe cel mai bun prieten al Rusiei după ce acesta a lăsat o scrisoare de adio și a dispărut fără urmă. În scrisoare se spunea, printre altele: ”Nu mă...

Comentează