Așa se întâmplă când te joci cu focul. S-a jucat cu decretele atât de mult până când s-a ars. Igor Dodon, căci despre el este vorba, a semnat aseară un decret prin care iese în decret de maternitate. Hârtia a fost trimisă la Monitorul Oficial și nu mai poate fi întoarsă înapoi. Pentru că prezikul are putere de lege, orice decret al său este executoriu. Cu alte cuvinte, în 9 luni Igor Dodon trebuie să nască.

”Nu avem ce face. Nu putem anula un decret semnat de prezik. Pentru că l-a semnat, să și-l asume. Noi nu i-l vom anula. Dacă a promis că iese în decret și trebuie să nască, să o facă. Așa ajungem și noi cunoscuți la nivel mondial. Dodon este primul președinte gravid din lume”, a declarat președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase.

Așa că, de voie, dar mai ales de nevoie, viitorul mămic, Igor Dodon, va naște un copil, așa cum a semnat în decretul prin care se obligă să iasă în decret.

Deocamdată nu se știe cine este tatăl copilului lui Dodon, însă în presa de scandal de la Chișinău se zvonește că ar fi vorba fie de Vlad Plahotniuc, fie de Vlad Putin. Niciunul dintre cei doi nu și-a recunoscut paternitatea. De altfel, burtica lui Igor Dodon este vizibilă. Supărat, Dodon susține că toți bărbații sunt niște porci, iar el nu face excepție. Totuși, a anunțat că dacă se naște băiat, se va numi Vlad, dacă va fi fată, Liuda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Gravid-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Gravid-copy-300x300.jpgadminSocial
Așa se întâmplă când te joci cu focul. S-a jucat cu decretele atât de mult până când s-a ars. Igor Dodon, căci despre el este vorba, a semnat aseară un decret prin care iese în decret de maternitate. Hârtia a fost trimisă la Monitorul Oficial și nu mai poate...

Comentează