Au apus vremurile când politicienii moldoveni se rugau de ambasadorul României să le dea cetățenie cât mai repede. Mai nou, deputații și politicienii din România au început să aglomereze cu mii de cereri Autoritatea Moldovenească pentru Cetățenie. Toți vor cetățenia Moldovei pentru a scăpa de DNA.

”CNA-ul vostru îmi place. Nu îi arestează pe politicieni, nu-i ține câteva luni în închisoare până se judecă decizia finală. Nu le crează probleme. Îi lasă să plece din țară dacă se află că vor fi condamnați. Deputații moldoveni sunt norocoși, la noi ne arestează pe capete. Nu o să mai aibă cine conduce țară. DNA ar trebui să ia exemplu de la CNA”, a declarat Traian Băsescu.

Politicienii români se uită cu multă pizmă la colegii lor din Moldova. Aceștia îi invidiază și spun: ”noi am furat doar câteva milioane de euro și ne-au băgat la închisoare pe câte 10 ani. Politicienii moldoveni au furat un miliard și nu le-a zis nimeni nimic. Ce se întâmpla dacă furam și noi un miliard în România? Cred că ne împușcau ca pe Ceaușescu!” De altfel, deputații români cer de urgență alipirea României la Republica Moldova, unde se poate fura în liniște.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Politicieni-romani-Basescu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Politicieni-romani-Basescu-copy-150x150.jpgadminSocial
Au apus vremurile când politicienii moldoveni se rugau de ambasadorul României să le dea cetățenie cât mai repede. Mai nou, deputații și politicienii din România au început să aglomereze cu mii de cereri Autoritatea Moldovenească pentru Cetățenie. Toți vor cetățenia Moldovei pentru a scăpa de DNA. ”CNA-ul vostru îmi place. Nu îi...

Comentează