Vești bune după această sesiune de Bacalaureat. Ora de videochat s-a ieftinit mult, cu aproape 30 la sută. Asta după ce patronii de videochaturi erotice s-au trezit cu o avalanșă de cereri de la elevele care au picat BAC-ul și în acest an. Fetele s-au îndreptat spre Videochat, pentru că toate locurile libere din Piața Centrală au fost ocupate încă de anul trecut, de elevele care au picat BAC-ul în 2014.

”Nouă ne convine, vă dați seama. Au fost atât de multe cereri încât la unele dintre ele pur și simplu nu am mai răspuns. Am zece apartamente, toate sunt pline de fete care pică BAC-ul în acest an și care în acest moment vorbesc la calculator pe camera web. Unele fete fac videochat și în podiezd sau în fața podiezdului, că nu încap în apartamente”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, investitorul italian Cazzo del Pene.

Potrivit unui studiu, făcut recent de casa de sondaje ”Sondajul”, cele mai multe fete vor să ajungă în revista VIP Magazin, pentru a-și găsi sponsori cât mai bogați. Din păcate, tarifele practicate de revistă sunt foarte mari, așa că fetele încearcă să adune bani din cea mai veche meserie de IT din lume: videochatul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Videochat-scara-blocului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Videochat-scara-blocului-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Vești bune după această sesiune de Bacalaureat. Ora de videochat s-a ieftinit mult, cu aproape 30 la sută. Asta după ce patronii de videochaturi erotice s-au trezit cu o avalanșă de cereri de la elevele care au picat BAC-ul și în acest an. Fetele s-au îndreptat spre Videochat, pentru...

Comentează