Piata centrala paznic femeie de serviciu CNA copy

Procuratura, CNA-ul, Poliția, Fiscul, SIS și multe alte instituții de forță din Moldova au lucrat în ultimele 24 de ore la foc continuu ca să găsească vinovatul pentru producerea exploziei din Piața Centrală. În sfârșit s-a făcut dreptate. Iar bravii noștri ofițeri, polițiști, procurori și agenți secreți au găsit nu unul ci tocmai doi răufăcători.

”De vină pentru producerea exploziei sunt, evident, paznicul și femeia de serviciu. I-am bănuit chiar de la început. Paznicul avea privirea vinovată și l-am arestat pe loc. În schimb, femeia se făcea că e nevinovată. Se uita foarte curioasă, voia să știe multe, bârfea. Da, sigur, o făcea pe nevinovata. Am arestat-o și pe ea. Așa se întâmplă cu răufăcătorii, nu avem nicio milă pentru ei”, a declarat la conferința de presă Ioan Poalălungă, procuror șef interimar adjunct de locțiitor.

Procurorii au fost felicitați deja de politicieni, de primarul Dorin Chirtoacă, de patronul lor Vlad Plahotniuc, de mitropolitul Vladimir, iar președintele Nick’O’Laye Team Off Tea le-a dat o sacoșă de decorațiuni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Piata-centrala-paznic-femeie-de-serviciu-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Piata-centrala-paznic-femeie-de-serviciu-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Procuratura, CNA-ul, Poliția, Fiscul, SIS și multe alte instituții de forță din Moldova au lucrat în ultimele 24 de ore la foc continuu ca să găsească vinovatul pentru producerea exploziei din Piața Centrală. În sfârșit s-a făcut dreptate. Iar bravii noștri ofițeri, polițiști, procurori și agenți secreți au găsit...

Comentează