Ambuteiaje troleibuze Chisinau copy

Coloanele de mașini care sufocă capitala în ultima perioadă nu mai trebuie să reprezinte o nemulțumire pentru chișinăueni, dă asigurări primarul Chirtoacă. Și asta pentru că sutele de mii de mașini care stau în ambuteiaje uriașe sunt, de fapt, cortegii la nunta sa. Fie că vorbim de rutiere, troleibuze sau simple Porsche, toți sunt nuntașii săi.

”Le mulțumesc tuturor celor care stau în cozi uriașe de mașini pe Grigore Vieru, pe Ștefan cel Mare, pe Bănulescu Bodoni. Vreau să le mulțumesc celor care trec zilnic pe lângă primărie în coloane gigantice de mașini și claxonează. Îi aud din biroul meu. Dar așa se întâmplă la nunți. De fapt, chiar dacă nu realizați, voi stați în cortegiul meu de nuntă. Întreg Chișinăul este o mare nuntă”, a declarat emoționat primarul Chirtoacă.

Potrivit unei decizii ale primăriei, toate mașinile care vor sta mai mult de o oră în ambuteiajele din Chișinău vor primi automat panglici de nuntă, baloane multicolore, dar și câte o sticlă de șampanie. Troleibuzele au fost decorate deja de nuntă, iar călătorii, înainte de a plăti biletul, trebuie să spună: ”de la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”. De asemenea, toți cerșetorii din Chișinău vor striga în această perioadă, în loc de obișnuitele lor texte, celebrul ”Amar, Amar!” Chiar și deputații au decis să devină nuntași. Ei susțin că în următoarea perioadă, în loc să fure bugetul, vor fura mireasa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ambuteiaje-troleibuze-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Ambuteiaje-troleibuze-Chisinau-copy-300x300.jpgadminMonden
Coloanele de mașini care sufocă capitala în ultima perioadă nu mai trebuie să reprezinte o nemulțumire pentru chișinăueni, dă asigurări primarul Chirtoacă. Și asta pentru că sutele de mii de mașini care stau în ambuteiaje uriașe sunt, de fapt, cortegii la nunta sa. Fie că vorbim de rutiere, troleibuze...

Comentează